Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 6

Posted by:

Ruim 11.000 euro hebben wij opgehaald bij familie, vrienden, kennissen en sponsors voor BeatBatten. Een fantastisch mooi bedrag waar Marco en ik heel trots op zijn. NavigateNorth is een prima manier geweest om aandacht te vragen voor dit Goede Doel. Toch zal er de komende jaren nog  veel extra geld nodig zijn om onderzoek te steunen voor een therapie of behandeling van de nu nog ongeneeslijke ziekte Batten.


Foto1

 Lees meer "Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 6"

Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 5

Posted by:

Het is vandaag rustdag, althans de organisatie van Navigate North noemt het liever een ‘fun’ dag. We starten met een goed ontbijt en kletsen wat met de andere teams. Ons schrikmomentje van de vorige avond wordt met interesse aangehoord. Wie heeft hier geluk?Lees meer "Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 5"

Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 4

Posted by:

De kou in Saariselka (Lapland) valt erg mee. Rond de -11 graden en een beetje wind. Na de monster-etappe van gisteren hebben we goed gegeten, gedoucht en sterke verhalen uitgewisseld aan de bar van het hotel. 3000 kilometer rijden is zo vergeten.

Foto1Lees meer "Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 4"

Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 3

Posted by:

We waren al gewaarschuwd voor een loodzware eerste etappe maar dat we in Saariselka (Finland) zouden uitkomen, hadden we niet zien aankomen. Het eerste deel van de etappe is door de organisatie van Navigate North organisatie op vrijdagavond voor vertrek gecommuniceerd door het sms-en van de coördinaten.

Blog3Lees meer "Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 3"

Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 2

Posted by:

Langzaam rijd ik het startpodium van Navigate North 2014 op. Nog een kleine minuut en dan mogen we starten. Ik vraag me af waarom Marco en ik dit doen. De kick om een tocht van 7000 kilometer te maken in de winter door Scandinavië, de competitie tussen de deelnemende teams en het mooie verhaal tijdens verjaardagen. De afgelopen weken is er een andere belangrijke reden bijgekomen: stichting BeatBatten!.

Blog2.1Lees meer "Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen | Deel 2"

Dennis van de Laar: FIA Formula 3 European Championship

Posted by:

De laatste blog die ik heb geschreven is alweer een hele tijd geleden, namelijk oktober 2013. In de tussentijd is er gelukkig weer erg veel gebeurd.
Begin december is bekend geworden dat ik in raceseizoen van 2014 seizoen zal racen tijdens het FIA Formula 3 European Championship met het Italiaanse PREMA Powerteam. PREMA heeft de afgelopen 3 jaar het FIA F3 kampioenschap gewonnen. Hier kan ik dus erg veel van leren.

Promo_BlogLees meer "Dennis van de Laar: FIA Formula 3 European Championship"

Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen

Posted by:

Stel: iemand vraagt je of je zin hebt in een autonavigatie wedstrijd richting de Poolcirkel en terug. 7000 kilometer in 7 dagen, hartje winter, dwars door Scandinavië. Wat doe je dan? Toen ik het mijn buurman vroeg, antwoordde hij ‘spontaan’: “Ach, waarom ook niet”. Ons avontuur start aanstaande zaterdag als Team Buurman en Buurman.

BuurmanBuurmanLees meer "Navigate North: 7000 kilometer in 7 dagen"

Advertentie: Zorg van deze eeuw

Posted by:

Spaarvarken
Zelf de controle over al jouw declaraties? Overzichtelijk jouw gegevens op een rij en persoonlijk advies? Dit vind je bij Anderzorg. Al vier jaar op een rij heeft Anderzorg de laagste premie. Het online gemak, samenwerking met Menzis en weinig promotie-uitgaven zorgen voor kostenbesparing waardoor dat mogelijk wordt. Anderzorg biedt meer.Lees meer "Advertentie: Zorg van deze eeuw"

Advertentie: Ford maakt het leven aangenamer

Posted by:
Een welbekend probleem: jouw strak geparkeerde auto in- of uitstappen, zonder de auto's naast je te beschadigen. Ford biedt de ideale oplossing: de Door Edge Protector van Ford zorgt voor bescherming aan de buitenkant van de autodeuren, zodat jij zonder moeite jouw auto in en uit kunt stappen. Check het hier:Lees meer "Advertentie: Ford maakt het leven aangenamer"

Nieuw: recent ontdekte diersoorten (1/5)

Posted by:

Je kunt je nauwelijks voorstellen dat we in Nederland een nieuwe soort ontdekken van enige omvang. Elk hoekje van ons land is bezocht of zelfs in gebruik genomen en we weten veel van de dieren die hier voorkomen. Op andere continenten zijn er plekken die heel moeilijk bereikbaar zijn of landen waar gewoon niet zo veel onderzoek is gedaan. Daar worden nog verbluffende ontdekkingen gedaan. In een reeks van vijf bijzondere dieren die sinds de eeuwwisseling zijn ontdekt, het eerste dier: het langzaamste zoogdier ter wereld.

Escudo-eilandluiaard
Photo Credits: Zoological Society of LondonLees meer "Nieuw: recent ontdekte diersoorten (1/5)"

MPU - Nieuws