< Vorige | Hoofdmenu | Volgend

30/06/2011

Lancering TLC op 4 juli

By Discovery Channel

do 30 jun, 2011 14:02

(41) Comments | Leave a comment

Altijd ruzie thuis over de afstandsbediening? Want hij wil op de hoogte zijn van het laatste sportnieuws, en zij wil het liefst naar de nieuwste modetrends kijken. Vanaf 4 juli is het afgelopen met dit gekibbel! Want dan is het zover: de nieuwe zender TLC wordt gelanceerd op Nederlandse televisie. TLC zal elke dag vanaf 18:00 uur te zien zijn op het kanaal van Animal Planet. Nieuwsgierig? Lees hier alvast een korte introductie over de nieuwe programma’s.

Tlclogo

Mad about the House

Op maandag 18:00 uur gaat TLC van start met Mad about the House. Een verademing voor alle samenwonende mannen die thuis nergens meer kunnen zitten zonder roze tierlantijntjes en geurkaarsen tegen te komen. In Mad about the House krijgen stellen die zich het niet kunnen veroorloven hun eigen huis op te knappen een bedrag van €10.000 om in slechts drie weken hun huis om te toveren tot een paleis. Maar er zit éen voorwaarde aan. Alleen de man beslist over de inrichting en verbouwing. Wordt het een strak design huis met enorme stereoinstallaties, een bierkoelkast, een thuisbioscoop en wordt de tuin omgebouwd tot voetbalveld? Of houdt hij ook nog een beetje rekening met zijn lieftallige echtgenote? Je ziet het vanaf 4 juli in Mad about the House.

Sister Wives

Naast spannende verbouwingen is er ook ruimte voor bijzondere familierelaties. Heb jij ook altijd al van meerdere partners gedroomd? Waarom zou je je binden aan éen persoon als er zoveel mooie mannen en vrouwen rondlopen? Flirten met iemand anders dan je wederhelft, dat is toch niet zo erg? Sister Wives vertelt het verhaal over iemand die deze droom heeft waargemaakt. Op het eerste gezicht lijkt de familie Brown een normaal Amerikaans gezin. Maar vader Kody heeft niet éen vrouw, maar drie. Zoals hij zelf zegt: "Ik werd verliefd, werd nog een keer verliefd en toen nog een keer...". Kody is een polygamist. Hij is getrouwd met Meri, Janelle én Christine. In totaal heeft hij bij drie verschillende vrouwen 13 kinderen. In de eerste aflevering van deze boeiende serie worden alle leden van dit bijzondere gezin geïntroduceerd en wordt een ingrijpende gebeurtenis aangekondigd die hun leven voorgoed zal veranderen. De eerste aflevering is op maandag 4 juli te zien om 21:00 uur.

Sarah Palin’s Alaska

Ook de avonturier in jou kan zijn hart ophalen bij TLC. Heb je je altijd al afgevraagd hoe het leven in Alaska er uit ziet? Is het er echt zo koud en ijzig als het er uit ziet? Je kan lekker thuis blijven en vanuit je luie stoel kijken naar Sarah Palin die je rondleidt over de gure ijsvlakten van Alaska. In Sarah Palin’s Alaska neemt  Sarah Palin, een van de meest besproken vrouwen van de VS, je mee in in haar wereld. In elke aflevering deelt ze samen met haar gezinsleden haar liefde voor de staat Alaska met ons. We volgen Sarah als ze in Bristol Bay gaat zalmvissen met haar man Todd, als ze gaat wildwatervaren met haar ouders en kinderen en als ze op rendierjacht gaat met haar vader Chuck. De Palins laten ons kennismaken met de adembenemende wildernis van Alaska en zijn boeiende inwoners en ze laten zien hoe je in de grootste staat van de VS kunt overleven. In de openingsweek is Sarah Palin’s Alaska op dinsdag om 18:00 uur te zien en daarna elke zondag om 20:00 uur.

Say Yes to the Dress

Maar TLC heeft ook voor speciaal voor de vrouwen wat bijzondere programma’s in petto. In Say Yes to the Dress kunnen alle vrouwen zich waden in de wereld van bruiloften, trouwjurken en krappe deadlines die gehaald moeten worden. In Say Yes to the Dress nemen we een kijkje in de exclusieve bruidsshop Kleinfeld Bridal, waar onthuld wordt hoe het deskundige team zich inspant om aanstaande bruiden gelukkig te maken. Moeders en dochters ruzieën over jurken, en door de druk van krappe deadlines lopen de spanningen hoog op. In deze serie volgen we het wel en wee rond de shop, en de boeiende verhalen van vrouwen die op zoek zijn naar de belangrijkste jurk die ze ooit zullen kopen. Je kunt je vriendin dus met een gerust hart thuis laten als Say Yes to the Dress op televisie is. De serie is vanaf donderdag 7 juli om 18:00 uur te zien en daarna elke zaterdag en zondag om 01:35 uur. Een heerlijke serie, als je tegen stress kan!

Meer weten?

Behalve op televisie, is TLC natuurlijk ook online te volgen. Ga naar de website voor een compleet overzicht van alle programma’s, voorproefjes en zenderinformatie. Bovendien zullen er op de website van TLC bekende Nederlandse vrouwen gaan bloggen voor TLC. Het zijn inspirerende vrouwen die vol passie in het leven staan. Neem een kijkje in de wereld van Ellen Snijder (oprichtster fashionchick.nl), Tamara Elbaz van Silk PR, Models en Events en de andere boeiende persoonlijkheden. Volg ons ook op Facebook voor exclusieve voorproefjes en voor de Twitteraars onder ons kun je alle nieuwste ontwikkelingen volgen via @TLCnl. Zet je schrap voor TLC en laat je meenemen naar de wonderlijke werelden van polygamie, stressvolle bruiloften, bizarre familieverhalen en glamoureuze zakenvrouwen. Je komt je huis niet meer uit!


Bekijk hier alvast een paar exclusieve beelden van TLC!

Reacties

Feed Blijf op de hoogste van de laatste updates RSS feed.

Linda

Ik vind het onzin dat Discovery Travel & Living Discovery ID wordt. Eindelijk was er een zender waar ontzettend veel leuke programma's de hele dag door op tv waren! Nu wordt het vanaf 18.00 en waarschijnlijk een heleboel programma's waar ik naar keek worden geschrapt! Ik vind het belachelijk! Als er zonodig een Discovery ID moet komen, plak er dan een zender bij ipv de leukste te stoppen!!!!!!!!

Mark, Dronten

Een vrouwenzender? Wat een onzin. En waarom moet dat over Animal Planet heen geprogrammeerd worden? Daar ga ik met mijn provider over praten.

Jonaske

Helemaal mee eens. Travel en Livind was HET digitale kanaal waar ik veel naar keek en waar overdag ook leuke programma's waren te zien.

patrice

vind het idd een stom plan om animal planet te stoppen om 6 uur en dan tlc te gaan uitzenden 's avonds komen de leukse programmas op animal planet zet tlc dan op t kanaal van carchannel word toch niks op uitgezonden ja alleen dat carchannel niet meer word uitgezonden....
ga ook maar een berichtje sturen naar provider

Bart

Animal PLanet wordt vervangen door TLC?? Wat een absurd slecht plan. AP was het enige wat nog een beetje natuur uitzond, nu krijgen we nog meer soap-achtige toestanden.
Wat een total-failure!!

moniek

Ik sluit me aan bij de anderen, maar ik vrees dat de wensen van de adverteerders op TLC meer gewicht in de schaal leggen dan de mening van de kijker!

Vrouw

Wat een waardeloos idee. Weg met tlc en direct animal planet terug!

Jo.

Nou, deze vrouw heeft de programmering eens bekeken en ik zou d'r nog niet naar kijken al krijg ik geld toe!
Wat een nonsens. Dit soort programma's kijk ik sowieso nooit naar, dus ook niet op deze zender. Ik weet niet wie het bedacht heeft, maar diegene heeft blijkbaar niet door dat we niet meer in 1950 leven... Pfffrrt.

Richard

Ik vind het onzin dat Discovery Travel & Living Discovery ID wordt. Eindelijk was er een zender waar ontzettend veel leuke programma's de hele dag door op tv waren! Nu wordt het vanaf 18.00 en waarschijnlijk een heleboel programma's waar ik naar keek worden geschrapt! Ik vind het belachelijk! Als er zonodig een Discovery ID moet komen, plak er dan een zender bij ipv de leukste te stoppen!!!!!!!!

Hier sluit ik me dus helemaal bij aan!!!!

Henriette

Heb met Ziggo, de provider gebeld. Het is een beslissing van Discovery. Ziggo heeft hier niets over te zeggen. Jammer maar helaas, ik zal ook de TLC én Animal Planet missen zoals het was

kim

ik vind het jammer dat we hiervoor discovery travel en living in hebben moeten leveren. ik ga echt niet om 18.00 uur say yes to the dress kijken. keek juist altijd overdag! nu krijg ik juist ruzie over de afstandbediening. Discovery ID brengt denk ik niet meer dan je nu al ziet op discovery gewoon en world daarbij is er bij ziggo vandaag ook een extra crime zender in het pakket gekomen en die zend ook real life crime uit!

geri

Wie kan er nu zo stom zijn om een zoals animal planet te laten vallen op de tijden na 18.00u dit zijn namelijk de uren waarin de mensen zoals ik juist kunnen kijken. Daarom hoop ik dat TLC binnen afzienbare tijd van de zender zal verdwijnen.

Ingmar

Slecht hoor om zo'n zender door ieders strot te duwen. Ik had van een bedrijf als Discovery wat meer verwacht. Nog meer domme TV voor de massa in plaats van iets informatiefs. Dan blijft Nat. Geo. dus maar over... Waardeloze actie

Theo

Enig idee hoe het is om met een vrouw en drie dochters in één huis te wonen zonder Travel and Living? Zwaar dus.
Deze zender was de reden om digitaal te gaan. Discovery kan beter aan de kijker vragen wat de wensen zijn. Dit is een foute stap. Jammer.

benjy

goed bezig zijn ze bij discovery (sarcasme)

Wilma

wij willen travel en living terug op deoude manier wie kan een petitie starten ik teken gelijk

PjW

Alle reacties hier zijn weer zeer buitensporig en echt weer heel erg typisch Nederlands. Waarom maken jullie je allemaal zo druk voordat je ook maar iets van de zender hebt gezien? Er zijn een hoop mensen hartstikke hard mee bezig en dit is nou 1 keer wat "de massa" wil. Jullie die hier komen op de website zijn uiteraard vrij om je mening te spuien maar doe dit dan nadat je de zender hebt gezien, DC staat vast wel open voor suggesties, dus flip je "woede" eens om en schrijf een mail of een brief naar Discovery Channel.

Ik ben het met de meeste mensen van jullie hier eens dat het weer de zoveelste 'vrouwenzender' lijkt maar als je echt als persoon daar zo op tegen bent dan start je een petitie om die troep van alle zenders af te krijgen behalve 1 of 2 zenders. Ik vind persoonlijk alles op de Tv een redelijk hoge schijtwaarde hebben..

Dus als het echt zo erg is dat je de beesten of reisbestemmingen/aanraders niet meer op Tv ziet, ga dan naar buiten, praat met je buren, lees een goed boek, doe een goede daad voor een vreemde, zoek de beesten en bestemmingen op..

Alfred Hitchcock trok ooit de vergelijking tussen Tv en een goed sanitair in je huis - ze hebben niks veranderd aan onze gewoonten, ze zijn alleen bedoelt om ons binnenshuis te houden ;)

corrie

een van mijn favorite zenders,altijd wel wat leuks te zien , geen serie's die je moet volgen maar gewoon leuk. betaal ik daar een extra pakket voor. corrie

Consolata

Hier ook nog maar een keer. Ik wil heel graag gewoon travel en living terug. Wil niet savonds via animal planet naar tlc met stomme programma's kijken die me niet interesseren. Want dat zie ik alleen staan in de aangekondigde programmeringen. We willen heel simpel, cakeboss, little people, say yes to the dress enz. Geen misdaad, geen dna, geen splitsing in zenders arme diertjes. Waarom moet iets wat goed is, altijd weggenomen worden.

Hans

Net tlc gekeken omdat ik animal planet wilde zien. Wat een waardeloze programmas bij tlc. Als dit zo blijft dan mag de hele zender van de kabel af.zo niet dan haal ik hem in ieder geval uit mijn zender instellingen! Wat een k.t programmas!

fuel

TLC ipv animal planet is denkbaar slecht & dom geprogrammeerd!
Ik & velen willen Animal Planet terug!!
COMPLY

Kees

Sinds TLC uitzendt is bij mij de framerate gedropt, ook overdag. Het beeld is nu veel te 'schokkerig' om relax naar te kijken.

idiocy

Wat een verschrikkelijke keuze om Animal Planet s'avonds te vervangen!!! Erg teleurgesteld in Discovery, slechte reclame, ik had meer van jullie verwacht.

Martijn

Slecht verhaal, ik hoop dat ze die TLC onzin snel weer stoppen... Had inderdaad meer verwacht van Discovery...

PatriciaT

How stupid can you be???

Punt 1: Travel & Living van de buis. Al mijn favoriete programma's kan ik nu wel vergeten. Echt iedere dag keek ik naar deze zender. Ik kan wel janken!!! (En ook al vind iemand dit overdreven: jammer dan, zo voel ik het nu eenmaal.)

Punt 2: Lanceren TLC. Kan niet tippen aan Travel & Living. Net of je iemand een Porche afpakt en er een Lelijke Eend voor terug geeft.

Punt 3: inkorten zendtijd Animal Planet. Nog zo'n onnozel plan!

Discovery Networks: come to your senses! De reacties hier zeggen genoeg!

Plaats een reactie

Naam:

Mailadres:

URL:


Reacties:

MPU - Nieuws