< Vorige | Hoofdmenu | Volgend

24/01/2013

Dennis van de Laar last-minute in Daytona 24 Hours

By Discovery Channel

do 24 jan, 2013 10:25

(0) Comments | Leave a comment

DAYTONA – Dennis van de Laar maakt dit weekend zijn debuut in de legendarische autosportklassieker Daytona 24 Hours. De tweedejaars Formule 3-coureur van Van Amersfoort Racing werd gisteren op het laatste moment opgeroepen door het Amerikaanse TRG om deel te nemen aan de 24-uursrace. Een serieuze uitdaging en een bijzonder avontuur voor Van de Laar.

Dennisblog

“Wow, dit is een last-minute call!”, legde Dennis uit. “Gisteravond werd ik om 24.00 uur gebeld, om 08.00u vanmorgen zat ik in het vliegtuig. Volledig onverwacht maar wel supergaaf! Mijn vader rijdt al voor het team en zij vroegen me of ik hun line-up wilde komen versterken. Daar hoefde ik niet over na te denken. Dit is een schitterende klassieker in de autosport en betekent mijn debuut in een 24-uursrace. Ik zal moeten wennen aan de auto, het team en het circuit maar ik kan niet wachten om de banking van Daytona op te sturen!”

Reacties

Feed Blijf op de hoogste van de laatste updates RSS feed.

Plaats een reactie

Naam:

Mailadres:

URL:


Reacties:

MPU - Nieuws