< Vorige | Hoofdmenu | Volgend

17/01/2013

Winter

By Discovery Channel

do 17 jan, 2013 09:31

(0) Comments | Leave a comment

Hallo allemaal,

Het is alweer een tijd geleden dat ik zelf mijn blog heb geschreven. Vorig jaar hebben wij mijn officiele persberichten direct op de blog geplaatst, maar dit jaar zal ik na iedere race weer zelf een stukje schrijven en het weer mijn eigen persoonlijke blog maken.

Dennisvalencia

2012 Is voor mij een goed seizoen geweest waarin ik, met 1 jaar formule auto ervaring op zak, uit kwam in het Duits Formule 3 kampioenschap met Van Amersfoort Racing. Ik heb erg veel geleerd afgelopen seizoen over de auto, het team, het racen, maar vooral over mijzelf. Het mentale vlak is voor mij een groot aandachtspunt, waarin ik in de winter met een mentale trainer mijzelf ga verbeteren. Ik heb 2 keer het podium gehaald afgelopen jaar en ben 9e geworden in het eindklassement, waarin ik 3 races heb gemist door deelname aan de Masters of Formula 3 op Zandvoort. Seizoen 2012 hebben we afgesloten met deelname aan de laatste race van de Formule 3 Euroseries en de Macau Grand Prix, en wat is het cool om daar zo vlak langs de muur door de straten te knallen!

Op dit moment is het winterstop, ook in de racerij. Eind december 2012 hebben we de laatste test afgewerkt op Valencia en waren wij de allersnelste. Alle concurrentie van volgend jaar waren er ook dus het ziet er erg goed uit!

Het seizoen 2012 hebben we beschouwd als een leerjaar, maar in 2013 gaan we voor de podiumplaatsen. Ik bereid mij nu voor met mijn fysieke trainer en in mijn schakelkart om volgend jaar fris en fit aan de start te verschijnen van het FIA European F3 kampioenschap. Het vernieuwde Formule 3 kampioenschap geboost door de FIA, de organisator van de Formule 1, 10 weekenden, 30 races.

Het wordt erg cool!

Groet, Dennis

Reacties

Feed Blijf op de hoogste van de laatste updates RSS feed.

Plaats een reactie

Naam:

Mailadres:

URL:


Reacties:

MPU - Nieuws