Ralph Tuijn

10/10/2012

Ralph Tuijn – Update: Roeiexpeditie gestaakt

Posted by:

Update: Beroepsavonturier Ralph Tuijn heeft het besluit genomen om zijn recordpoging om solo van Australie naar Afrika te roeien tijdelijk te staken. Na uitvoerig overleg met o.a. MeteoGroup en Weather News International, schat het basecamp in dat er een zwaar orkaanseizoen voor de deur staat die een levensbedreigende situatie vormt voor de roeier. Daarom heeft Ralph besloten om zijn expeditie op zijn huidige locatie, de Cocoseilanden, tijdelijk te staken.

Cocos04

 

Lees meer "Ralph Tuijn – Update: Roeiexpeditie gestaakt" »

09/26/2012

Ralph Tuijn - Contact Met Het Thuisfront

Posted by:

Een roeiexpeditie over de Indische Oceaan gaat niet zonder de nodige technologie. Deze technologie, waaronder GPS, is onder andere nodig om de locatie van Ralph te bepalen en zijn koers vast te stellen. Maar wat als de GPS niet goed werkt? Hoe bepaal je dan je locatie en route midden op de gevaarlijke Indische Oceaan?

Blog2header
(Ralph nog aan wal)

Lees meer "Ralph Tuijn - Contact Met Het Thuisfront" »

09/06/2012

RALPH TUIJN – OVER ZEE

Posted by:

Hij is al even onderweg, maar vanaf nu zal Discovery deze avonturier actief volgen: Roeier Ralph Tuijn is op 1 augustus 2012 om 11.00 uur lokale tijd vertrokken vanuit Carnarvon om solo de Indische oceaan over te roeien. Ralph wil met de “TriFinance Ocean Challenge” de Indische oceaan over roeien. Non-stop, van het vaste land van Australië naar het vaste land van Afrika. Een tocht van 10.000 kilometer die circa 120 dagen in beslag zal nemen.

Ralph1

Lees meer "RALPH TUIJN – OVER ZEE" »

MPU - Nieuws